Izdanja AGM Knjige

Elementi mašinskih konstrukcija (sa rešenim primerima)

autor: Spasoje Drapić

godina: 2007.
broj strana: 594
povez: tvrd,
format: B-5

cena: 1870,00 rsd // 16,5 eur

Autor je ovom knjigom dao na jednom mestu temeljna znanja i najnovija dostignuća iz oblasti elemenata mašinskih sistema i pomoć korisnicima knjige pri rešavanju praktičnih zadataka u procesu projektovanja i konstruisanja. Materija u knjizi usklađena je sa savremenim pristupima u vodećoj našoj i široj literaturi iz ove oblasti i standardima ISO-DIN, a i onim standardima JUS, koji su u celini u saglasnosti sa ISO standardima.

Opširnije...
Predmer radova u građevinarstvu v5.0 El. pošta

Autori: NP Network – Nenad Mladenović
Godina: 2012.
Format: izdanje na CD
Cena: 4070,00 rsd // 35 eurPredmer radova u građevinarstvu je cd priručnik koji je namenjen projektantima, inžinjerima, investitorima, izvođačima radova, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način povezani sa građevinarstvom.

Pored Cd sa cenama ide jo i CD Knaufterm 2 pro 


Reč je o vrlo jednostavnom softveru tj bazi podataka za koji nije potrebna nikakva obuka za rad.

Ono najbitnije što se nalazi u priručniku "Predmer radova u građevinarstvu" jeste baza podataka, tj. baza opisa radova sa cenama tih radova.

Priručnik je u cd formatu i služi za brz i jednostavan pregled potrebnog opisa rada sa cenom. Cene radova možete videti jedino u cd izdanju.

Opisi pozicija su citirani iz razne građevinske literature, građevinskih normativa kao i iz tehničkih opisa proizvođača građevinskog materijala ("Predmer i predračun radova u građevinarstvu" - autor Zlatibor Stojanović - 2004 god., Građevinski normativi - Građevinska knjiga, razni proizvođači i distributeri građevinskog materijala), dok su cene usklađene sa normativima, kao i sa trenutnim cenama materijala na tržištu Srbije.

Cene koje se nalaze u ovom priručniku su projektantske cene. Da bi dobili izvođačke cene potrebno je cene iz priručnika umanjiti za 10 - 30 %, zavisno od pozicije, vaših uslova rada, kao i od svega što može uticati da cena bude niža ili viša.

Priručnik sadrži 32 vrste radova za predmer i kao takav predstavlja najobimniji priručnik na našim prostorima sa cenama koje se redovno ažuriraju: istraživački, demontaže i rušenja, zemljani, zidarski, betonski i armirano-betonski, tesarski, pokrivački, izolaterski, gradjevinska stolarija, stolarski, bravarski, limarski, staklorezacki, keramičarski, teracerski, kamenorezački, parketarski, podopolagački, tapetarski, roletnarski, suvomontažni, gisparski, fasaderski, likorezački, molersko farbarski, livački, razni zanatski , vodovod, kanalizacija, sanitarni uredjaji, elektroinstalaterski.

 

Posetite štand AGM KNJIGE
na SAJMU TEHNIKE u Beogradu
od 21.05. do 24.05.2019.
Prolaz iz HALE 2 U HALU 1A

U ponudi su sva izdanja Saobraćajnog fakulteta Beograd za Srbiju i inostranstvo

Kатаlоg izdanja (PDF)
Novi naslovi u pripremi

1. Tolerancije naleganja i stezni spojevi
- Spasoje Drapić

2. Nemačko srpski rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

3. Srpsko nemači rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

4. Kuće veka
- Milenko Pajević

5. Planiranje i kontrola investicija u preduzeću
- Vladimir Novaković

6. Prozori
- Andreja Marić

Knjige iz uvoza

Praktično projektovanje sa konstrukcionim betonom

Praktično projektovanje sa konstrukcionim betonomPrevod

Godina: 2002
Br.strana: 105
Povez: mek
Format: A-4
Cena: 990.00 rsd


Ove preporuke objašnjavaju projektovanje i detaljisanje elemeanta pomoću štapnih modela. Dokument se poziva na CEB-FIP Model Code 90 I CEB Manuals kao I druge FIP publiakcije.

Opširnije...
Developed by: Pixelised.net
Copyright © 2008 - 2010 AGM knjiga d.o.o. Designed by: Pixelised.net