Izdanja AGM Knjige

Dinamika konstrukcija - zbirka rešenih zadataka POPUST

Dinamika konstrukcija - zbirka rešenih zadatakaAutor: prof.dr sc. Slavko Zdravković
Izdanje: AGM knjiga d.o.o.
Godina: 2013
Br.strana: 302
Povez:  mek
Format: B-5
Fotografije: crno bele
Cena: 1320,00 rsd  za studente sa popustom 880,00

Rešavanje zadataka iz Dinamike konstrukcija predstavlja veoma aktuelnu i značajnu oblast Teorije konstrukcija, koja rešava uticaj dinamičkog opterećenja na konstrukcije, a posebno uticaje usled dejstva seizmičkih sila. Zbog obimnosti problematike, rešavanje zadataka je ograničeno samo na linijske nosače. Predznanje potrebno za razumevanje i praktičnu primenu je poznavanje statike konstrukcija linijskih nosača uključujući i matričnu analizu linijskih nosača. Zbog specifičnosti seizmičkog opterećenja, koje je najznačajniji vid dinamičkog opterećenja za građevinske objekte, posvećena mu je posebna pažnja.

Opširnije...
Predmer radova u građevinarstvu v5.0 El. pošta

Autori: NP Network – Nenad Mladenović
Godina: 2012.
Format: izdanje na CD
Cena: 4070,00 rsd // 35 eurPredmer radova u građevinarstvu je cd priručnik koji je namenjen projektantima, inžinjerima, investitorima, izvođačima radova, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način povezani sa građevinarstvom.

Pored Cd sa cenama ide jo i CD Knaufterm 2 pro 


Reč je o vrlo jednostavnom softveru tj bazi podataka za koji nije potrebna nikakva obuka za rad.

Ono najbitnije što se nalazi u priručniku "Predmer radova u građevinarstvu" jeste baza podataka, tj. baza opisa radova sa cenama tih radova.

Priručnik je u cd formatu i služi za brz i jednostavan pregled potrebnog opisa rada sa cenom. Cene radova možete videti jedino u cd izdanju.

Opisi pozicija su citirani iz razne građevinske literature, građevinskih normativa kao i iz tehničkih opisa proizvođača građevinskog materijala ("Predmer i predračun radova u građevinarstvu" - autor Zlatibor Stojanović - 2004 god., Građevinski normativi - Građevinska knjiga, razni proizvođači i distributeri građevinskog materijala), dok su cene usklađene sa normativima, kao i sa trenutnim cenama materijala na tržištu Srbije.

Cene koje se nalaze u ovom priručniku su projektantske cene. Da bi dobili izvođačke cene potrebno je cene iz priručnika umanjiti za 10 - 30 %, zavisno od pozicije, vaših uslova rada, kao i od svega što može uticati da cena bude niža ili viša.

Priručnik sadrži 32 vrste radova za predmer i kao takav predstavlja najobimniji priručnik na našim prostorima sa cenama koje se redovno ažuriraju: istraživački, demontaže i rušenja, zemljani, zidarski, betonski i armirano-betonski, tesarski, pokrivački, izolaterski, gradjevinska stolarija, stolarski, bravarski, limarski, staklorezacki, keramičarski, teracerski, kamenorezački, parketarski, podopolagački, tapetarski, roletnarski, suvomontažni, gisparski, fasaderski, likorezački, molersko farbarski, livački, razni zanatski , vodovod, kanalizacija, sanitarni uredjaji, elektroinstalaterski.

 

Posetite štand

AGM KNJIGE

na SAJMU KNJIGA u Beogradu

20-27.10.2019.

HALA 2 - štand 2207 i

HALA 4, štand 4021

POZIVNICA ZA SAJAM KNJIGA

U ponudi su sva izdanja Saobraćajnog fakulteta Beograd za Srbiju i inostranstvo

Kатаlоg izdanja (PDF)
Novi naslovi u pripremi

1. Tolerancije naleganja i stezni spojevi
- Spasoje Drapić

2. Nemačko srpski rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

3. Srpsko nemači rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

4. Kuće veka
- Milenko Pajević

5. Planiranje i kontrola investicija u preduzeću
- Vladimir Novaković

6. Prozori
- Andreja Marić

Knjige iz uvoza

Osnove tehnike ukapljenog naftnog plina

Osnove tehnike ukapljenog naftnog plina autor: Boris Labudović

godina: 2007
broj strana: 227
povez: mek
format: B-5

rasprodato

Sedam godina nakon izlaska knjige "Ukapljeni naftni plin - osnove primjene" i čak 36 godina nakon objave Pravilnika o izgradnji postrojenja za tekući naftni plin i o uskladištavanju i pretakanju tekućeg naftnog plina (Sl. l. SFRJ 24/71), izašla je iz štampe nova knjiga o ukapljenom naftnom plinu.

Opširnije...
Developed by: Pixelised.net
Copyright © 2008 - 2010 AGM knjiga d.o.o. Designed by: Pixelised.net