Izdanja AGM Knjige

Geotermalna energija

Geotermalna energija - proizvodnja i primenaAutor: Miloš Radaković   
Izdanje: AGM knjiga
Godina: 2011
Br.strana: 120
Povez: mek
Format: B-5
Fotografije: crno bele
Cena: 770,00 rsd//6,7 EUR

Danas je geotermalna energija, posle hidroenergije i biomase kao „klasičnih“ obnovljivih izvora, najznačajniji proizvođač toplotne i električne energije u svetskim razmerama. Kao i u slučaju sa ostalim vrstama obnovljivih izvora energije i geotermalna energija kod nas je slabo razvijena i vrlo malo zastupljena u celokupnom energetskom sistemu Srbije. Vrlo malo se radilo na istraživanju i razvoju geotermalne energije u Srbiji. Nedostatak stručne literature na srpskom jeziku je takođe veliki problem, a to je direktna posledica malog korišćenja geotermalne energije i naučno-stručnog rada.

Opširnije...
Predmer radova u građevinarstvu v5.0 El. pošta

Autori: NP Network – Nenad Mladenović
Godina: 2012.
Format: izdanje na CD
Cena: 4070,00 rsd // 35 eurPredmer radova u građevinarstvu je cd priručnik koji je namenjen projektantima, inžinjerima, investitorima, izvođačima radova, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način povezani sa građevinarstvom.

Pored Cd sa cenama ide jo i CD Knaufterm 2 pro 


Reč je o vrlo jednostavnom softveru tj bazi podataka za koji nije potrebna nikakva obuka za rad.

Ono najbitnije što se nalazi u priručniku "Predmer radova u građevinarstvu" jeste baza podataka, tj. baza opisa radova sa cenama tih radova.

Priručnik je u cd formatu i služi za brz i jednostavan pregled potrebnog opisa rada sa cenom. Cene radova možete videti jedino u cd izdanju.

Opisi pozicija su citirani iz razne građevinske literature, građevinskih normativa kao i iz tehničkih opisa proizvođača građevinskog materijala ("Predmer i predračun radova u građevinarstvu" - autor Zlatibor Stojanović - 2004 god., Građevinski normativi - Građevinska knjiga, razni proizvođači i distributeri građevinskog materijala), dok su cene usklađene sa normativima, kao i sa trenutnim cenama materijala na tržištu Srbije.

Cene koje se nalaze u ovom priručniku su projektantske cene. Da bi dobili izvođačke cene potrebno je cene iz priručnika umanjiti za 10 - 30 %, zavisno od pozicije, vaših uslova rada, kao i od svega što može uticati da cena bude niža ili viša.

Priručnik sadrži 32 vrste radova za predmer i kao takav predstavlja najobimniji priručnik na našim prostorima sa cenama koje se redovno ažuriraju: istraživački, demontaže i rušenja, zemljani, zidarski, betonski i armirano-betonski, tesarski, pokrivački, izolaterski, gradjevinska stolarija, stolarski, bravarski, limarski, staklorezacki, keramičarski, teracerski, kamenorezački, parketarski, podopolagački, tapetarski, roletnarski, suvomontažni, gisparski, fasaderski, likorezački, molersko farbarski, livački, razni zanatski , vodovod, kanalizacija, sanitarni uredjaji, elektroinstalaterski.

 

Posetite štand

AGM KNJIGE

na SAJMU KNJIGA u Beogradu

20-27.10.2019.

HALA 2 - štand 2207 i

HALA 4, štand 4021

POZIVNICA ZA SAJAM KNJIGA

U ponudi su sva izdanja Saobraćajnog fakulteta Beograd za Srbiju i inostranstvo

Kатаlоg izdanja (PDF)
Novi naslovi u pripremi

1. Tolerancije naleganja i stezni spojevi
- Spasoje Drapić

2. Nemačko srpski rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

3. Srpsko nemači rečnik poljoprivrede, ekologije, šumarstva, lova, ribolova
- Dušan Mihajlov

4. Kuće veka
- Milenko Pajević

5. Planiranje i kontrola investicija u preduzeću
- Vladimir Novaković

6. Prozori
- Andreja Marić

Knjige iz uvoza

Zemljani radovi

Zemljani radoviAutor: Tanja Roje Bonacci
Godina: 2012
Izdavač: Gradjevinski fakultet Split
Br.strana: 320
Povez: tvrd
Format: B-5
Fotografije: crno bele
Cena: 1760.00 rsd

Nova knjiga prof. dr. sc. Tanje Roje-Bonacci donosi sve bitne elemente vezane za zemljane radove, od istražnih radova i ispitivanja tla, svih segmenata iskopa, nasipa, do prevoza, odlaganja i razastiranja tla. Takođe su obrađeni zaštita od podzemne vode i erozije. Knjiga je namenjena građevinskoj struci, s obzirom da svaki građevinski zahvat, u većem ili manjem opsegu, iziskuje zahvatanje u prirodno tlo.

Opširnije...
Developed by: Pixelised.net
Copyright © 2008 - 2010 AGM knjiga d.o.o. Designed by: Pixelised.net