Izdanja AGM Knjige

Autori: Slavia Ivanovi? Izdava?: Agm knjiga Godina: 2022. Br.strana: 404 strane Povez: bro povez / latinica ISBN: 9788660480431 / sifra 1143 Cena : 2750,00 rsd /23,5 eur
Sadraj i odeljak
SolidCAM je program unutar Solid Worksa koji se koristi za programiranje CNC maina za mainsku obradu metala a direktno je integrisan u Solid Works CAD sistem. To je softver sa prilago?enim postprocesorima, koji generiu gotov kod za CNC mainu a omogu?ava programiranje CNC strugova, glodalica i CNC obradnih centara i sa njim je mogu?e programiranje svih vrsta obrade, od troosnog glodanja do simultanog petoosnog glodanja.
Snana CAM funkcionalnost, prilago?eni postprocesori koji generiu gotov G kod za CNC mainu i njihovo lako kori?enje, glavno je obeleje softvera SolidCAM, koji je sertififikovani dodatak za program SolidWorks, koji omogu?uje potpunu integraciju u istom prozoru i potpunu asocijativnost sa modelima uklju?uju?i delove, sklopove i konfiguracije. Kori?enje integrisanih CAD - CAM sistema, rezultuje brim razvojem proizvoda uz smanjenje trokova a otkad je implementiran u SolidWorks raste ogromnom brzinom, poto je prepoznat od strane CIMdata kao konstantni lider na tritu u primeni CAM programa irom sveta.
Glavni cilj Solid Cam - a je usmeren na integraciju u vode?e 3D Cad sisteme, Solid Works, Autodesk Inventor, Solid Edge, Creo Parametric, Auto Cad, Unigraphics
NX, Master Cam, Mechanical Desktop, Catia, Ideas, Esprit, Power Mill.
Solid Cam proizvodni moduli su: Solid Cam 2.5D glodanje, Solid Cam HSM - Visokobrzinsko 3D glodanje, Solid Cam HSS - Visokobrzinska obrada lokalnih povrina, Solid Cam - indeksirano 4/5 osno glodanje, Solid Cam - simultano 5 - osno glodanje, Solid Cam - struganje i glodanje - struganje, Merenje i kontrolisanje pozicije.
Priru?nik je nastao kao tenja autora da napie priru?nik, koji ?e pomo?i prvenstveno u?enicima i studentima da savladaju nastavni plan i program iz automatskog programiranja mainama - strugovima i kombinovanim strugovima - glodalicama uz pomo? Solid Cam-a, kao i drugim korisnicima - inenjerima i operaterima na CNC mainama bude od velike pomo?i pri upotrebi CNC strugova i glodalica u proizvodnji, koji koriste jedan od najpopularnijih softvera u Srbiji, na Balkanu, Evropi i svetu
|
|
|
Ostala izdanja

Autori: Mr Nikola Po?u?a Izdava?: AGM knjiga Godina: 2024. Br.strana: 58 /A5 format Povez: meki povez/kolor fotografije ISBN: 978-86-6048-047-9 // Sifra 1147 Cena : 880,00 rsd // 7 eur
U vremenu u kojem su usled zabrinjavaju?eg pove?anja oboljenja, zbog nedostataka u ishrani i nepravilne ishrane, javni interesi drutva se moraju u pove?anoj meri koncentrisati na problem pravilne ishrane i itaricama, jer to kao osnovni vid ljudske egzistencije trai pove?anje panje. U poslednjih 40-50 godina znatno je porastao broj prehrambeno - fiziolokih studija o pojedinim vrstama itarica pri ?emu su se me?u njima u pogledu hranjivih materija i prehrambenih vrednosti ispoljile jasne razlike. Naro?ito je dolo do izraaja saznanje da ovas (zob), kada se preradi u proizvode pogodne za ishranu, kao sastavni deo ishrane, me?u ostalim itaricama zauzima posebno mesto, koje mu daje prioritet u ljudskoj ishrani. Ograni?enost proizvodnje penice u svetskim okvirima i mogu?im problemima prehrane svetskog stanovnitva, ovas bi mogao biti visokokvalitetna zamena, te stoga njegovo uzgajanje u ve?im obimima treba da zauzme vidno mesto u svakom budu?em planu za ishranu ljudi u svetu, tim pre to ovas nije posebno zahtevna itarica za uzgajanje i dobro uspeva i na loim zemljitima. Shodno tome, u ovoj knjizi ?e biti dati na razumljiv na?in prehrambeno - fizioloke osobine ovsa ukratko, a vie o zna?aju ovsenih proizvoda za ishranu savremenih ljudi u zdravim i bolesnim danima, a na osnovu miljenja i dokaza biohemi?ara, medicinara i tehnologa. Proizvodi od ovsa su postali u novije vrema veoma traeni zbog svoje nutritivne vrednosti koja premauje sva ostala ita. Ovas ima visok sadraj masti, esencijalnih masnih kiselina i povoljan aminokiselinski sastav proteina. Standardni proizvodi mlinske prerade ovsa su ovsene pahuljice i ovsena brana koja se javljaju u prirodnom i prera?enom (instantiranom) obliku. Na tritu se najvie pojavljuju u prera?enom obliku i slue za brzu pripremu kaa. Ovsene pahuljice se dobijaju spljotavanjem celog zrna, prethodno oljutenog. Mogu da se koriste i kao dodatna sirovina u proizvodnji posebnih vrsta hleba, peciva i drugih pekarskih proizvoda. Ovas je vana sirovina za industrijsku proizvodnju sto?ne hrane, a nezamenjiva visokokvalitetna hrana u uzgoju konja.
|
|
Autor: Prof. Aleksandra Pavi?evi? Izdava?: AGM KNJIGA Godina: 2017. Br.strana: 76 Povez: mek/A5 Fotografije: crno bele ISBN: 978-86-88601-87-9 Cena: 880,00 rsd // 7,5eur
PDF Sadraj i odlomak
Priru?nik je nastao kao plod dugogodinjeg rada autora sa decom u nastavi hora. Nastao je iz potrebe da kolegama koji tek ulaze u svet muzi?ke pedagogije pomogne u brem savla?ivanju metodi?kih i prakti?nih pristupa nastavi hora iz ugla dirigenta, a starijim kolegama da bude podsetnik na korake kojima ?e nastupi horova biti veoma uspeni.
|
Opširnije...
|
Autor: Nikola Po?u?a Izdava?: AGM knjiga Godina: 2017. Br.strana: 276 Povez: mek /B5 Fotografije: crno bele ISBN: 978-86-86363-80-0 Cena: 1980,00 rsd // 17 eur
Namera knjige je da ?itaoca upozna sa to vie stvarnih i nau?no-stru?nih informacija. Pogrenim shvatanjima i zabludama o tetnostima pojedinih namirnica i raznih dodataka se mnogi potroa?i dovode u nedoumicu. Veliki proizvo?a?i i kompanije ?esto name?u svoje standarde, kojima favoriziraju svoju proizvode na globalnom planu. U poslednje vreme smo svedoci napada na neke proizvode, koji nisu nau?nom metodom ili ispitivanjem dokazani kao tetni, koliko ih oni nazna?uju. Ti isti proizvo?a?i su ugradili paletu svojih industrijskih, sintetizovanih proizvoda, a sve pod izgovorom poboljanja kvaliteta, trajnosti, transportabilnosti, ukusa ili sli?no. Tako se prave proizvodi sa to jeftinijim sirovinama i dodacima, ve?im sadrajem vode, sve u svrhu ostvarivanja ogromnih dobiti.
|
Opširnije...
|
Autor: Priredio: Gligorije Perovi? Izdava?: AGM knjiga Godina: 2017. Br.strana: 101 Povez: tvrd /A5 Fotografije: crno bele ISBN: 978-86-914405-77-0 Cena: 990,00 rsd // 19 eur
|
Opširnije...
|
Autor: Marija Emmirova Izdava?: AGM knjiga Godina: 2017. Br.strana: 44 Povez: mek/A4 landscape Fotografije: kolori ISBN: 978-86-86363-78-7 Cena:1210,00 rsd /10,50 eur /sifra 1078
Napomena ove knjige je da objasni kako je vano imati dobru i svetlu matu, kako je vano uvideti, da si deo sveta koji nas okruuje i paljivo se odnositi prema njemu, biti odgovoran za svoja dela i elje. Ova knjiga ima veliko zna?enje za pravilno vaspitavanje deteta, njegovo ovaavanje odnosa prema sebi i okolini, razvijanje kod deteta pravilnih ivotnih vrednosti, odgovornosti I zdravog patriotizma.
|
Opširnije...
|
|
|
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>
|
Strana 1 od 2 |
|

******** POSETITE TAND AGM KNJIGE NA SAJMU KNJIGA U BEOGRADU OD 19-24. MAJA 2024. HALA 2 - tand 2012 HALA 4 - tand 4017 Ponuda knjiga sa popustom iz gra?evinarstva, mainstva, energetike, arhitekture, saobra?aja, ekologije i OIE, zatite od poara, leksikografije, politike, matematike, fizike.
NOVE KNJIGE U PONUDI ******* PORU?IVANJE KNJIGA NA EMAIL: agmknjiga@gmail.com ili pozvati telefonom +381658470725, +381112618554, +381638470725
Novi naslovi u pripremi
1. SolidCam 2021- Automatsko programiranje CNC glodalica Slavia Ivanovi?
2. Zone opasnosti (poar) Radovan Jovanov
3. Pneumatika Slavia Ivanovi?
4. Geodetske mree Gligorije Perovi?
5. Planiranje i kontrola investicija u preduze?u Vladimir Novakovi?
6. Tolerancije naleganja i stezni spojevi Spasoje Drapi?
7. KAMEN -Tehnologija obrade, alati i maine Slavia Ivanovi?
8. Mali leksikon psiholoko-psihijat.i pravnih pojm. Stevan P. Petrovi?
9. Tehnologija obrade drveta, alati i maine za obradu Slavia Ivanovi? 10. Re?nik ribolova ES i SE Branko Vuki?evi? 11. Digitalni sistemi upravljanja procesima -Mia Stamboli?
Knjige iz uvoza
autor: Jure Radi?
godina: 2007, strana: 552, povez: tvrd, format: B-5 cena : 7700,00 rsd sa popustom 5500,00 Masivnim mostovima pripadaju mostovi sagra?eni od kamena, opeke, betona te armiranog i prednapregnutog betona. Re? masivni ocrtava takve strukture dok su one bile robusnih dimenzija . Napredak u prora?unskim postupcima i bolje poznavanje delovanja rezerve nosivosti dovodi do toga da su i betonske konstrukcije mostova sve vitkije, prozra?nije, elegantnije tako da se teko masivnima moe zvati. |
Opširnije... |
|